Beleef!

T +31(0)6 25 36 36 36

Assessment training

Het wordt steeds gebruikelijker... assessment.

Voor de meesten van ons een spannende aangelegenheid. Er hangt immers veel van af. 
U kunt er achter komen of de baan waarvoor u een assessment gaat doen, wel de baan is die bij u past.
En natuurlijk kan het bedrijf dat het assessment initieert, op deze manier beoordelen of u de geschikte kandidaat bent voor de baan.
Een assessment is spannend maar bied ook kansen! U krijgt de kans om te laten zien wie u bent. De assessoren zijn er enkel en alleen om u die kans te bieden! Hoe komt u het beste uit de spreekwoordelijke verf?

U kunt zich goed voorbereiden op uw assessment.

Op het internet vindt u oneindig veel mogelijkheden om te oefenen met de online in te vullen vragenreeksen. En dat helpt u om het soort vragen goed te kunnen interpreteren. Neem eens een kijkje op: oefenassessment.nl

Of het nu uw eerste assessment is of dit al eerder hebt ervaren:
U kunt zich ook heel goed voorbereiden op uw assessmentdag. 

Daarvoor bied ik u 2 mogelijkheden:

  • Korte, intensieve sessies waar we de verschillende onderdelen van een assessment centre dag onder de loep nemen. Het diepte interview, de simulatieopdracht, de presentatie, enz. Tips & Tricks, Do's & Dont's. Ik ga met u de verschillende onderdelen oefenen (met of zonder camera) zodat u beslagen ten ijs komt en u de gevraagde compententies het beste tot hun recht kunt laten komen. Met andere woorden: zodat u zelf het beste tot uw recht komt. Dit kan ook 's avonds en in het weekend.
     
  • Verdiepende sessies die verder gaan dan Tips & Tricks, Do's & Dont's. Samen met therapeute Karin Harens heb ik dit concept ontwikkeld: Assessment Training 360°. Tijdens deze sessies gaan we u een spiegel voorhouden én we gaan kijken naar het waarom achter het gedrag. Onderzoekend, respectvol en verhelderend. 


Doordat ik veelvuldig heb geacteerd tijdens assessments en mede-beoordeelaar was, weet ik als geen ander wat er van u verwacht wordt, waar assessoren op letten en hoe u de gevraagde competenties het beste over het voetlicht kunt krijgen. Graag ga ik met u aan de slag!
Voor meer info kunt u mij natuurlijk altijd bellen of mailen, ik geef graag extra uitleg.
U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor beide mogelijkheden. 
Wilt u meer weten over solliciteren in het algemeen?
Download hier: Solliciteren doe je zo.
Meer weten over competenties?
Download hier: De alfabetische lijst van competenties.
Laatst bijgewerkt op 10 juli 2015